fbpx

De Step naar een groene wereld

Deel uw ervaring met uw familie en vrienden, en win een elektrische step of een giftcard!

PUREAIR_CARBON_SIDE_1200x

Dien uw referentie in

Bij de eerste referentie ontvangt u 200 euro cashback of een waardebon t.w.v. 200 euro , bij de tweede referentie ontvangt u 300 euro cashback of een waardebon t.w.v. 300 euro & bij meer dan 2 referenties ontvangt u 200 euro cashback of een waardebon t.w.v. 200 euro per referentie.
Alle velden op het formulier zijn verplicht in te vullen. Indien er bij uw referentie geen installatie plaats vindt van onze producten ontvangt u de bovenvermelde bedragen niet. U kunt dit formulier opsturen met de post of de gegevens online invullen op de website. Nieuwe exemplaren kan je online aanvragen via www.eltex.be. Door het in vullen van dit formulier gaat de persoon akkoord dat wij hem mogen contacteren. Door deel te nemen aan deze actie verklaren de deelnemers en de door hen doorgegeven referenties zich akkoord met onze algemene voorwaarden en het Privacy Beleid. De deelnemers en hun referenties verklaren zich akkoord met deverwerking van de gegevens conform de GDPR wetgeving en kunnen hier omtrent meer informatie bekomen via de website www.eltex.be of info@eltex.be . Eltex behoudt zich het recht voor om frauduleuze, onvolledige, gemodificeerde of onleesbare leads te verwerpen. De beslissing tot het afwijzen van een lead door Eltex kan niet worden herroepen. In elk geval zijn leads enkel geldig indien Eltex een installatie geplaatst heeft bij de lead. Dit aanbod is niet overdraagbaar op andere personen of ondernemingen. Leads zullen enkel worden aanvaard wanneer zij werden ingediend door de originele klant en indien er uiteindelijk door deze lead een bestelling werd geplaatst . Deze actie en de voorwaarden worden door het Belgisch recht beheerst. Iedere partij aanvaardt onherroepelijk zich aan de exclusieve jurisdictie van de gerechtshoven van België te onderwerpen in verband met claims die voortvloeien uit of die verband houden met deze promotie en promotie voorwaarden. Indien u vragen heeft over deze actie kunt u contact opnemen via www.eltex.be of info@eltex.be

De Pure Air Go

De Step naar een groene wereld

Elektrische voertuigen zijn steeds populairder, je ziet ze steeds meer over straat. Een opvallende nieuwkomer is de elektrische step. Meer en meer mensen laten hun auto of fiets thuis en kiezen voor het handige én groene medium om te verplaatsen. 

Sinds juni 2021 werkt Eltex nauw samen met het belgische Pure Scooters. Pure Scooters Belgium is gevestigd te Genk en maakt duurzame en weersbestendige steps.

Om onze klanten aan te moedigen hun auto af en toe thuis te laten, geven wij steps uit in omruiling voor een referentie. Per referentie kan je een step winnen, en vanaf de 3e referentie zelfs een elektrische fiets.