fbpx
laadpaal

Een laadpaal thuis?

Elektrische voertuigen worden meer en meer de norm. Binnen hier en enkele jaren zal de LPG-auto zo goed als een blimp in het verleden zijn. 

De nieuwe garde zal enkel elektrisch rijden, totdat er nog iets groener op de markt komt. Maar tot dan moeten die elektrische voertuigen bevoorraad worden!

Wallbox

De EV-wallbox spreekt voor zichzelf, en is een low-budget laadpaal voor aan de muur. Veel kwaliteitsverschil kan er niet zijn in laadpalen, want ze doen elke hetzelfde. Net als Smappee heeft de Wallbox 2 jaar garantie en kan makkelijk aan de muur gemonteerd worden. 

Het grootste verschil is de ontlandingssterkte en de kabellengte, maar deze zijn uitbreidbaar. De Go-to optie voor wie wil genieten van de aftrekbaarheid, maar de mindere optie voor de EV-fanaten.

Smappee

Laadpalen komen in verschillende vormen en merken, met Smappee als bekendste. Smappee heeft verscheidene locaties in België met een goede customer support. 

Smappee focust zich vooral op kwaliteit en design, met een zeer aangename prijs daarop.

De 2 meest verkochte producten van Smappee zijn de EV-Base en de EV-Wall. Wat is het verschil?

De EV-Base komt met de duurste prijs maar ook met de grootste voordelen. Deze optie kan opgesteld worden op de grond, en heeft 2 laadkabels. 

De EV-Wall daarentegen krijgt een makkelijke installatie aan de muur met 1 laadkabel.

Benieuwd naar het kostenplaatje? Laat het ons weten via een gratis offerte, en krijg uw laadpaal geïnstalleerd binnen de maand.